Feesten en partijen

Feesten en Partijen

Uw feest of partij verdient een passende ambiance. Het Wapen van Holland kan u dit bieden. Wij creëren samen met u de ideale voorwaarden voor een receptie, een stijlvol diner en/of swingende feestavond. Geen vastomlijnde arrangementen maar een persoonlijk invulling, waarin uw ideeën en wensen tot uiting komen. Kortom, wij denken met u mee, zodat uw feest een bijzondere herinnering blijft voor het leven.

Graag nodigen wij u uit om het een en ander geheel vrijblijvend toe te lichten, neem contact met ons op via de mail of ons telefoonnummer te vinden op de contact-pagina.

 

 

Bedrijven

Het Wapen van Holland is de plek bij uitstek voor uw bedrijfsfeest of vergadering. Door de optimale indeling van het bedrijf is het Wapen van Holland zeer geschikt voor grote en kleine partijen evenals vergaderingen.

De “Dillenburg” met dansvloer en toneel biedt plaats aan gezelschappen van 50 tot 200 personen. De “Stresa” is vanwege de rustige uitstraling zeer geschikt voor het houden van vergaderingen.

Samen met ons team staan wij garant voor uitstekende kwaliteit, vlotte bediening en de juiste sfeer.

Wilt u meer informatie over bedrijfsfeesten, vergaderingen en het verzorgen van een maaltijd, neem dan contact met ons op.