Stones Sessions

Beste muziekliefhebbers,

Vanwege de afgekondigde maatregelen vanuit de staat inzake het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt de show van de Stones Sessions te verplaatsen naar zaterdag 19 september 2020, wij hopen dat jullie er dan allemaal weer in goede gezondheid bij kunnen zijn! Voor vragen, opmerkingen of mocht je verhinderd zijn en reeds een ticket hebben, stuur een mailtje naar: info@hetwapenvanholland.nl

Dus: op zaterdag 19 september 2020 komen de Stones Sessions naar Het Wapen van Holland, koop nu vast je tickets want vol=vol! Deuren open om 19:30 uur, showtime om 21:00 uur!

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes… Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.

Stones Sessions bestaat uit Jeffrey Hendriks (vocals), Henk Wesselink (gitaar, vocals), René Geelhoed (keys, vocals), Hubert Eggen (gitaar), Jeff Bolink (bass, vocals) en Tim de Wijk (drums).

De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan.